Jun 28, 2011, 10:02 PM

Да те обичам повече ли 

  Poetry » Love
761 0 0

Да те обичам повече ли? Как?

Та ти си моето неизмеримо,

като полята си от ален мак,

които до безкрая чак достигат!

 

Да те обичам повече ли? Колко?

За тебе всяка дума, всеки ред с любов е,

в мене, колкото в морето на дълбоко,

притихнал си, намерил си покоя.

 

Безкрайност и безмерност, друго няма,

а ако има - думи са излишни...

И тихо ми е - без излишна драма,

без спомени за болките предишни.

© Таня Момчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??