Да ти липсвам
Дали ще мога пак да се усмихвам
и до болка отново да се влюбя,
в нечия прегръдка да се свия
и до полуда... пак да се изгубя?
Дали ще мога пак силно да обичам,
да се огледам в нечии очи,
да притихна в друго нечие обичане,
и липсата ти в мен да не боли?
До друг пристан да ме отвеят ветровете
и друг да ме целува със душа,
разминават се различни световете ни.
Да ти липсвам. Друга съм сега.
© Елеонора Крушева All rights reserved.