22.07.2020 г., 21:49 ч.

Да ти липсвам 

  Поезия » Любовна
648 0 2

Да ти липсвам

 

Дали ще мога пак да се усмихвам
и до болка отново да се влюбя, 
в нечия прегръдка да се свия
и до полуда... пак да се изгубя? 

 

Дали ще мога пак силно да обичам,
да се огледам в нечии очи, 
да притихна в друго нечие обичане,
и липсата ти в мен да не боли?

 

До друг пристан да ме отвеят ветровете
и друг да ме целува със душа,
разминават се различни световете ни.
Да ти липсвам. Друга съм сега.
 

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??