Jul 8, 2010, 11:59 AM

Да ти напиша любовно писмо?!? Грешно е... 

  Poetry » Love
879 0 11

Да ти напиша любовно писмо?!? Грешно е...

Да, грешно е... Но скри зад ресниците чувства горещи...
Вплете с целувки дъха си в мъжкия стон.
От тайната вечеря вече угаснаха свещите.
Пишеш с цигара:"- Обичам!" от своя балкон...

Да, грешно е... Но ръцете ти са коприна...
Шепите - спатифилиум са стиснали нямото: "- Не!"
Каза му: "- Невъзможно е!", но той не замина...
В съседната стая кротко спи твойто дете...

Да, грешно е... Но сърцето ти пее...
Още отеква в бедрата тласъкът мощен...
Още по гърдите настръхнали се стича елея...
и прощава Небето греха, с едва чутото: "- Още..."

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??