Jul 27, 2012, 6:06 PM

Да зарежем морала 

  Poetry » Erotic
1181 1 0

                                                          Да зарежем морала

                                                                                                  

                                                      Няма вече бурни страсти,

                                                      сексът стана като здрасти.

                                                      Ей го комшията Никола

                                                      не подпира веч стобора,

                                                      защото комшийката му Сия

                                                      влиза си у тях, направо на кушия.

                                                      Да вземе бърза по пладне

                                                      това, което сега ù се падне.

                                                      Въпреки че денят е голям.

                                                      Хора минават. Не ги е срам!

                                                      Отвътре се чува: "Ох!"и"Ах!",

                                                      смесено с музика от бавен джаз.

                                                      Докъде ще се докараме

                                                                                       с тая голотия!

                                                      Каквото да кажем,

                                                                                       все е тъпотия!

                                                      Да зарежем тогава морал и пости

                                                      и да се подкараме и ний по гости.                                         

 

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??