Aug 5, 2013, 1:27 PM

Даа... Животът не е справедлив! 

  Poetry
799 0 3

Не искаш да си сам, нали...

Защо?

Питаш ли се

защо не можеш да останеш

насаме

със себе си 

поне за 10 минути... (някои не издържат и една)

Имам предвид

наистина сам

без компютър

без телевизор

без телефон

просто сам

с твоите мисли...

може би

причината, поради която не искаш да си сам със себе си

е причината,

поради която и другите не искат да са сами с теб

а именно 

че всички

включително и ти

се чувстват самотни

докато 

са с ТЕБ...

 

 

© Еди Кой си All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??