Jul 2, 2008, 4:01 PM

Дай ми 

  Poetry » White poetry
722 0 19

Дай ми

 

търпението на капката, пробила камъка.

 

Дай ми

 

навика на дъгата, следваща дъжда.

 

Дай ми

 

тихата жарава, неугасваща, на залеза.

 

Дай ми

 

детската сила да прощаваш всяка обида.

 

Дай ми

 

Смелостта на принцесата, целунала жаба.

 

Дай ми

 

 

вяра в промяната във вълците и хората.

 

Дай ми

 

 

ключа и от сърцето му не ще изляза.

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??