Apr 19, 2014, 10:52 PM

Далече 

  Poetry
430 0 0

              ДАЛЕЧ

 

И ден и нощ твоят дъх ме дебне,

щом на моите ласки ти отвърна.

Любовта без теб като дете ще ревне.

Ако тялото ти не мога да прегърна...

 

Ще търсиш следи от моята целувка,

от нея по тялото ти нищо не личи.

В душата ти остава моята милувка.

Далече си, но ме греят твоите очи...

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??