May 27, 2010, 4:20 PM

Дали?! 

  Poetry » Love
600 0 0

Дали ще бъдеш, както си днес за нея нещастен и смирен,

луд от любов, изгарящ от страст, копнеещ за мен.

Дали да чакам щастливия миг, когато ще дойдеш сам,

но не за да разказваш как тя те е е докарала до там,

че да се страхуваш от  свойте чувства си стигнал дори,

че огънят от тази любов и болка не спира да те гори.

Дали да повярвам, че ще те имам, както ти ме имаш,

както аз те искам и ти ще ме желаеш и поискаш.

Дали да опитам да изгоня  болката  или тъгата, 

или просто да се примиря и отново да им отворя вратата.

Дали да моля сама от теб за милост в нощта,

да ти предложа и без друго вече мъртвата си душа.

 

 

© Веселина Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??