Jan 12, 2018, 3:04 AM

Дали е вярно 

  Poetry
392 3 10

Един часовник, стар от скука

кукувицата му взе да кука...

Омръзна му... без цел да трака.

Реши че трябва да се промени!

И започна новото начало

със секунди да брой.

Но не щеш ли някой му пошепна...

Не се стресирай погледни

всичко тук върти се бързо

всичко е лъжи.

Един часовник стар от скука...

пренави се е строши.

Но вече на никой не му пука...

За часовник със стрелки.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??