Feb 9, 2012, 11:56 AM

Дали обичта е вина 

  Poetry » Love
518 0 1

                     НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ОБИЧТА Е ВИНА

 

Не зная дали обичта е вина

и прошка от нея трябва да взема,

или е отпечатък на сълза,

която оставя на лицето.

 

Не зная дали обичта е вина

като огън, палещ на сърцето,

или може би тъга,

пред която се обричам.

 

Не зная дали обичта е вина

и как поглед да сведа пред нея,

или като късче топлина

да я побера в мене.

 

Не зная дали обичта е сълза,

но тя просто трябва да отмине,

но не като вина

да я търся и съдя!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И аз не знам дали е (и) вина, но със сигурност е (и) криво огледало, в което всеки, хванал молива, се вижда поет.
Random works
: ??:??