Feb 18, 2008, 9:49 PM

дали ще мога... 

  Poetry » Love
593 0 0
За него
Не мога да приема,
че теб те няма вече,
не мога да приема,
че никога повече няма да те има!

Не мога да си простя, че
не можах на време за изневярата да ти простя,
не мога да продължа напред,
мина само ден, боли ме!

Мило, ако има рай,
може бе там ще се срещнем,
жалко, че не вярвам в илюзии,
едно знам, теб те няма, не ще да се огледам
вече в очите ти!

Не ще усетя топлите ти длани,
не ще се гушна в теб,
от всичко предпазена,
не ще чуя гласа ти - колко ми липсваш!

Думите ми стават прах,
не намирам в нищичко утеха,
не намирам сили да живея,
празно е... така се чувствам!

Някак всичко ми е безразлично,
някак дори да дишам нямам нужда,
някак чувствам се като жив призрак,
дали ще успея да го проумея!...

© Ирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??