May 5, 2011, 8:12 PM

Дано да си щастлив с нея 

  Poetry » Love
906 1 1

Чувствам се изгубена, безсилна.

Чувствам болка, отчаяние, тъга.

Не бе ми лесно да те видя

как водиш друга за ръка.

 

Прииска ми се да избягам.

Но успях да се възпра.

Дори можах да се усмихна

и мило да ви поздравя.

 

А вътрешно се разпокъсвах.

Сърцето ми се разтуптя.

А ти дори не ме погледна.

Най-гузно беше свел глава.

 

Не си подхождаме със тебе.

В това се опитвам да се убедя.

Щом си решил, забрави ме!

Бъди със друга - по-добра!

 

Дано да си щастлив с нея!

Желая ти го от сърце.

Помни, че винаги ще те обичам

и в мислите си ще съм с теб!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стихът ти ме разплака...Тази болка, нека бъде само думи във стихът ти...Много тъжно,но много силно..."Дори можах да се усмихна,и мило да ви поздравя."Аз те поздравявам Мануела!
Random works
: ??:??