В главата ми е някък мътно,
дали от алкохола,който
лекомислено изпих
или пък може би от твоя поглед...
Когато ме погледнеш,
нещо става с мен,
а не мога да си обясня,
какво е то...
В очите ти потъвам,
пияна, без да пия...
А уж си обещах,
че няма да се влюбвам вече!
Дали любов това е?
С времето ще разбера.
Нямам сили да си позволя
със сърцето ми отново
някой да си поиграе.
Дано любов е,
а не поредната лъжа.
Дано не лъжат красивите очи,
че останките от моето сърце,
ще се пръснат без надежда.
Дано това е любовта,
че нямам сили за повече
полуистини и добре маскирани лъжи.
Ех, а уж не вярвах в любовта...
© Илияна Стефанова All rights reserved.