Oct 21, 2010, 6:21 PM

Дантелена мечта/ It's just for me 

  Poetry » Other
717 0 9

И ти ли мечтаеш за къща,
миришеща на портокали,
където се пресичат оранжеви аромати...

Ще има огромна библиотека,
където никога няма да съм самотна
и ще мога да си позволя
да бъда старомодна,
романтична
и чувствителна.
Там ще нося специалната си рокля.

И ти ли мечтаеш за стая,
където между четири стени
ще си свободна...

Ще има дебел килим
и ще правиш всичко на пода.
Ще се поднасят само
напитки без балончета,
сладкиши
и изкушения.
Там ще танцуваш гола на воля.

И ти ли имаш своя,
скрита в дантелена мъгла,
мечта...
в която няма други хора...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??