Nov 9, 2018, 9:18 PM

$$$ 

  Poetry
244 0 0

в този град безлунен
няма нито думи
нищо живо не лети

 

само аз останах
и едно призрачно пиано 
да запишем отиващите си съдби

 

грях след грях греховен
няма нито спомен
пъкълът навън бучи

 

дяволът се мота
пише нота след нота
зъбите си точи
за людските души 

 

скърцащо пиано
плач без нежно рамо
въздухът така гори

 

адът като мъгла се спуска

люта е човешката закуска
бездуховността боли

 

няма я светлината
липсва и душата
само череп с дупки без очи

 

този град безлунен 
призрачно безумен
в който 
сатаната живота си твори 

 

само аз останах
и едно счупено пиано 
да опишем 
краят на хорските мечти 
 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??