Jan 30, 2015, 9:22 PM

Де да бях... 

  Poetry » Love
836 0 1

Де да бях вятър
та косите ти да разпилея,
де да бях цвете
та сред нозете ти да вирея,
де да бях земя
та по мене да вървиш,
де да бях небе
та сред мен да летиш.


Винаги да те прегръщам.
Винаги да те целувам.
Винаги да те обичам.
Винаги да те жадувам.

 

Птица де да бях
на рамото ти да се сгуша,
пеперуда де да бях
ароматът ти отблизо да подуша,
дъжд де да бях
сълзите ти да бърша,
време де да бях
та нивга да не свърша.

 

Винаги ще те прегръщам!
Винаги ще те целувам!
Винаги ще те обичам!
Винаги ще те жадувам!

© Милен Момчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??