Sep 27, 2015, 4:47 PM

Деца играят 

  Poetry
471 0 10

ДЕЦА ИГРАЯТ

 

Навън пищят и гонят се деца…
Досаден шум за някои това е.
Пухтят със начумерени лица,
а вън децата просто си играят.


И поздравяват този свят красив,
щастливи, че във него съществуват.
Те чувстват радостта да бъдеш жив
и я показват без да се преструват!
27. 09. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??