Dec 4, 2006, 2:57 PM

децата! 

  Poetry
634 0 3
Всички хора по земята
радват се те на децата.
Ний сме сладички добри.
Ний сме готини дори!

Има малки и големи,
има весели,засмени.
Има лоши и добри,
има и понякога сами!!!

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??