Сега и в Парка, делника се чувства.
Народа е безкрайно оредял.
Край люлките и езерото пусто,
наистина живота тук е спрял.
Не чувам и прегракнали гласчета.
Кой майките с количките е спрял?
В алеята от листопад превзета,
единствен аз сега съм завървял.
06.11.2013. София
© Христо Славов All rights reserved.