Aug 8, 2022, 7:07 AM

Демократ-комунистите 

  Poetry
204 0 0

Ах, тез исторически обрати! -

баш-комунистите

най-върли станаха демократи.

Довчера "Класовата борба" за тях

            бе двигателят на прогреса,

днес - "Конфликтът

                                  на интереси".

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??