8.08.2022 г., 7:07 ч.

Демократ-комунистите 

  Поезия
205 0 0

Ах, тез исторически обрати! -

баш-комунистите

най-върли станаха демократи.

Довчера "Класовата борба" за тях

            бе двигателят на прогреса,

днес - "Конфликтът

                                  на интереси".

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??