Dec 7, 2013, 7:18 PM  

Демони 

  Poetry
1056 0 3

Ние сме демони - ала се завърнахме

пак във този ангелски свят.

Ние воюваме - браним безсмъртието.

И се бием със мрачния Ад.

 

Ние сме демони - ала ще достигнем

до самото сърце на смъртта.

И във тоз момент ние ще се бием -

без да трепнем - със изметта.

 

Ние сме демони - нищо че смъртни сме.

Аз не казвам красиви слова.

Ала тук го възпряхме - отвъдното...

Знайте вие, че е истина това.

 

За прекрасните, светли владения

ще нагазим всякаква смрад.

Но дори да сме грешни - простени сме.

Нека дяволът пукне от яд.

 

Ние сме черни - да, ние сме демони.

В таз хилядолетна война

ние участваме - в Божието сражение.

Но се бием на Божия страна.

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??