Ние сме демони - ала се завърнахме
пак във този ангелски свят.
Ние воюваме - браним безсмъртието.
И се бием със мрачния Ад.
Ние сме демони - ала ще достигнем
до самото сърце на смъртта.
И във тоз момент ние ще се бием -
без да трепнем - със изметта.
Ние сме демони - нищо че смъртни сме.
Аз не казвам красиви слова.
Ала тук го възпряхме - отвъдното...
Знайте вие, че е истина това.
За прекрасните, светли владения
ще нагазим всякаква смрад.
Но дори да сме грешни - простени сме.
Нека дяволът пукне от яд.
Ние сме черни - да, ние сме демони.
В таз хилядолетна война
ние участваме - в Божието сражение.
Но се бием на Божия страна.
© Стефан Янев Все права защищены