Mar 3, 2010, 11:41 AM

Демони 

  Poetry » Other
389 0 1

Вечер демони ме обладават

и не знам дали

в леглото ми би легнал с мен,

от демоните да ме защитиш.

Не, с това не прося

                         любовта ти,

ами мъничко съчувствие.

Ако си съгласен -

демоните ще ме пуснат.

И недей да ми се сърдиш,

имам някакво предчувствие,

че ако това изпълниш -

демоните ще ме пуснат.

 

http://jwak.net/media/13263/

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • съчувствието май не е много удачно... в леглото де...
Random works
: ??:??