May 26, 2006, 12:12 PM

Ден 

  Poetry
903 0 4



Д е н

Днес е денят,
но вчера ден бе също.
Ти вчера закъсня,
а днес е много късно.

Когато гледаш във далечината,
ще виждаш там далечина.
Когато гледаш във очите на децата,
ще виждаш своите деца.     

Днес е денят.
Но утре ден е също.
Ала денят е днес,
защото утре ще е късно.

Когато сутрин се събуждаш,
запалвайки цигара или не,
ще губиш всъщност
бавно своя ден.

От тук нататък си обречен,
от своето сърце пленен.
Защото не отрече,
че мой е твоят ден.

Днес е денят.
Ала за мен
не е денят
без твойто"добър ден".

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??