May 19, 2016, 12:33 PM

Ден и Нощ 

  Poetry » Other
246 0 0

Погали я и сякаш спря.
Само миг. Преди да съмне.
Проникна. Слънцето изгря.
Никога не ще се върне...

© Красимир All rights reserved.

Най-тъмно е преди да съмне!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??