19 мая 2016 г., 12:33

Ден и Нощ 

  Поэзия » Другая
247 0 0

Погали я и сякаш спря.
Само миг. Преди да съмне.
Проникна. Слънцето изгря.
Никога не ще се върне...

© Красимир Все права защищены

Най-тъмно е преди да съмне!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??