Jul 1, 2010, 4:20 PM

Денят ми боли 

  Poetry
949 0 7

Когато денят ми очаква те с трепет,

сякаш слана покосява копнежа му.

Плаче тогава, притиснат от тежест,

час подир час  рони болезнено.

 

 

Когато утихне и влезе във празното,

цвете откъсва лист от душата си.

Сякаш денят, от слабост погазил се,

ляга и в сън заспиват крилата му.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??