1.07.2010 г., 16:20 ч.

Денят ми боли 

  Поезия
871 0 7

Когато денят ми очаква те с трепет,

сякаш слана покосява копнежа му.

Плаче тогава, притиснат от тежест,

час подир час  рони болезнено.

 

 

Когато утихне и влезе във празното,

цвете откъсва лист от душата си.

Сякаш денят, от слабост погазил се,

ляга и в сън заспиват крилата му.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??