1 июл. 2010 г., 16:20

Денят ми боли 

  Поэзия
873 0 7

Когато денят ми очаква те с трепет,

сякаш слана покосява копнежа му.

Плаче тогава, притиснат от тежест,

час подир час  рони болезнено.

 

 

Когато утихне и влезе във празното,

цвете откъсва лист от душата си.

Сякаш денят, от слабост погазил се,

ляга и в сън заспиват крилата му.

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??