May 20, 2017, 11:21 PM

Десертна жена 

  Poetry » Humour
343 0 1

Десертна жена

 

Късметлийка съм! Идваш навреме.

Абе... много добре си го знаеш.

Зеленчуци садят се овреме.

Трябва вече да ги прекопаеш.

 

Не съм раждана аз, за мотика

или права лопата. Една

съм на света. И както се вика -

аз съм просто десертна жена.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??