Mar 14, 2013, 10:36 PM

Дете 

  Poetry » Other
321 0 0

Видях едно дете самичко плаче -
надува се и раменете му трептят.
Не виждах разум в очите му, обаче
чувствата му - огъня ще изгорят...

Веднага го прегърнах и целунах.
Говорих му най-простички неща.
После смешка някаква направих -
и ето, че отново грейна радостта.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??