May 14, 2009, 7:41 AM

Дете 

  Poetry
433 0 0

          Дете

 

То дъх поема и проплаква.

Една звезда отново засия.

 

Детето. Последната надежда

на света.                                               

 

То бавно ще крачи по склона,

за да поеме път желан.

                                                                                                                                                       

Ще пада, става и отново

напред ще тръгне с плам. 

                                                                             

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??