Oct 17, 2013, 11:44 AM

Детето в мен... 

  Poetry
531 0 2

Мъглява тишина и дишането си не чувам,

небето мълчаливо в мен се взира

и тази нощ по навик пак будувам,

а някъде в сърцето ми живот умира.

 

Усещам ледения вятър да ме гали по лицето,

а тялото ми уморено пак изтръпва

и ровя в мислите си да си спомня за детето,

 в което плахо се надявам пак да се превърна.

 

Говоря си с детето от отминали години,

което тъй добре умееше да чувства

и викам му: Ела, дете, и помогни ми...

Отново да науча туй изкуство!

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??