Feb 27, 2008, 7:43 AM

Детство 

  Poetry » Other
697 0 13
Възседнал конче дървено,
потъвам сред полята с минзухар,
щастие, във времето захвърлено,
приседна под чардака стар.
А гарванът на електрическата жица,
летата много преживял,
се смее кротичко на вица,
разказан от котака бял.
С врабчета тихо разговарям,
скрити сред върбовия листак,
от сърце със тях  запявам -
В ДЕТСВОТО СЪМ ПАК.

© Стоян Владов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??