Nov 29, 2009, 12:18 AM

Диагноза? 

  Poetry » White poetry
716 0 19
Обичам те!
Понякога.
Проклинам те!
Понякога.
Ранявам те!
Понякога.
Желая те!
Винаги.  
И ако това не е
болест…  
Не ме лекувай!
Ще загубиш!
Прегърни ме!
Аз съм твоята орис!
   

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??