Jan 13, 2015, 3:09 PM

Диалектика 

  Poetry » Phylosophy
272 0 1

Делението не е изход.

Победата пък не е вход.

Дори на запад или изток,

наличното се сменя в ход.

 

Откритото не се белязва,

а острото е тъпо днес.

И слънцето с петна залязва,

а всеки миг си е процес...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??