13.01.2015 г., 15:09 ч.

Диалектика 

  Поезия » Философска
269 0 1

Делението не е изход.

Победата пък не е вход.

Дори на запад или изток,

наличното се сменя в ход.

 

Откритото не се белязва,

а острото е тъпо днес.

И слънцето с петна залязва,

а всеки миг си е процес...

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??