Jan 14, 2007, 5:53 AM

диалог 

  Poetry
1647 0 11
Години наред
между мен и Бог
върви
диалог.

                  Години наред
                  между Бог и мен
                  стои
                  въпрос нерешен.

                                                     Миг преди вечността,
                                                     между мен и Бог
                                                     няма тайна.
                                                                    Цари тишина.

© Стела Флорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??