Mar 29, 2008, 4:23 PM

Дилема 

  Poetry » Love
653 0 15

Прегръдката ни беше твърде дълга.

Не успях от теб да отклоня очи.

Казах ти "довиждане", но всъщност лъгах.

Не исках като "сбогом" да звучи.

 

Думите премерени покриха

истината с наметало от лъжи.

Спомените ни гнездо си свиха

с отломките от рухнали мечти.

 

Разплаках се. Но знам - не бива!

Вместо теб - избирам самота.

Приех раздялата красива

пред грозния триъгълник във любовта.

 

 

 

© Леонид Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??