Oct 8, 2009, 4:11 PM

Димяща цигара, аромат на кафе 

  Poetry » Love
1033 0 10

Димяща цигара, аромат на кафе®

 

Димяща цигара, аромат на кафе...

Въздишка отронена в тъмното...

Нощ без луна, разбито сърце..

Колко още ще чакам да съмне!

 

Неизказани истини, много лъжи!

Всичко около мен се повтаря!

Душата  си дадох, любовта подарих...

Всичко свърши!... но не аз предадох!

 

Пак съм сама, зъзна от студ...

Ще има ли  кой да ме стопли!

Роня сълзи и пак ме боли...

С какво я заслужих мъката, Господи!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??