Dec 12, 2015, 11:06 PM

Дива 

  Poetry » Erotic
2105 2 2

Едно влажно тяло

настръхва... 

за мъжки ласки.

Едни нежни пръсти,

небрежно

милват зърна...

Едни хищни нокти

раздират...

страсти в плътта.

Един тих стон

пронизва дълбоко...

Един пъргав език

рисува сладост...

и 

бавно

потъва 

в разкош...

Едно влажно тяло

умира в копнеж...

тази нощ.

© ДМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??