12.12.2015 г., 23:06 ч.

Дива 

  Поезия » Еротична
2104 2 2

Едно влажно тяло

настръхва... 

за мъжки ласки.

Едни нежни пръсти,

небрежно

милват зърна...

Едни хищни нокти

раздират...

страсти в плътта.

Един тих стон

пронизва дълбоко...

Един пъргав език

рисува сладост...

и 

бавно

потъва 

в разкош...

Едно влажно тяло

умира в копнеж...

тази нощ.

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??