Доки ми єдність Європи
Кров ю своєю ліпимо
Гинуть дівчата наші і хлопці,
Діти і люди літнії..
Нашого горя поле безмежнеє
Зріє бідою всесвітньою,
Бути Європі чи ні незалежною
Тут, в Україні вирішуєм…
Слава Героям на небі й в окопах
Славним синам України!
Ліпимо кров ю єдність Європи,
Бо ворог у нас єдиний.
© Сенилга All rights reserved.