Днес те видях.
Сияйна. Прекрасна. Сама.
И завидях.
На въздуха и на земята,
че ги галиш.
Днес те видях.
И като на крила,
понесох се и се помолих да останеш,
за да те наблюдавам и да притежавам
поне частица от прекрасната ти същност,
частица, носена от въздуха.
Частица от дъха ти и енергията.
© Светозар Петров All rights reserved.