Aug 10, 2008, 12:19 AM

Днес 

  Poetry » Love
510 0 8

Днес ръцете ми прегръщат жадно.

Днес е светло, щом си с мене ти.

Днес дори небето е красиво странно,

щом до мен си и сърцето ми тупти.

 

Чувствам, че живея, съществувам,

гледам те със влюбени очи,

с поглед нов, усмихнат и пътувам

заедно до теб и с днешните лъчи.

 

Днес обичам те! По-силно е от вчера.

Утре може би до крайния предел.

Има ли такъв? Ще го намеря!

Не, че следвам някакъв модел.

 

Два красиви гълъба във тишината

на прозореца ми сгушени стоят,

а над тях прелива светлината,

както ние с теб, така и те мълвят.

 

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??