Feb 14, 2008, 3:59 PM

Днес е ден да се обичате 

  Poetry » Love
682 0 16

Днес е ден да се обичате!

Докажете на любимия -

любовта си!

Преплетени във вечност,

страстно се вричайте.

С копнеж събудете -

нежността си.

 

 

 

Днес е ден да се обичате!

С надежда да сте заедно

и в радост, и тъга.

Лоши думи и хули -

не изричайте.

Днес е празникът -

на любовта.

 

 

 

 

 

Днес е ден да се обичате!

Вдигнете чаши и пийте -

със взаимна топлота.

Няма смисъл, недейте

да отричате.

Тя владее нашите сърца.

 

 

 

 

 

Честит празник, приятели! И честито на всички именници! Обичайте се и бъдете обичани!

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??