Jul 11, 2023, 9:37 AM

Днес е утре 

  Poetry
140 0 0

Морето, буйното притихна,

гората девствена открих,

небетно – необятното обгърнах,

и от степта за Теб откъснах стих...

За теб Исусе, във вертепа,

Ти честно всички ще сломиш,

не с викове и не с одети,

отново ще ни напоиш!

 

Йоан 4:14 "А който пие от водата, която Аз ще му дам, няма да ожаднее до века; но водата, която ще му дам, ще стане в него извор на вода, която извира за вечен живот."

© Аспарух Любенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??