Аз съм част от дървото зад блока.
Дишам с него във всяко листо.
Аз съм част от небето.
От облака.
Част от капката дъжд.
И парче от пръстта.
Аз съм част от реката.
И от морската пяна.
Част от гларуса,
порещ вятъра в мен.
Аз съм свита в перата му.
И надничам в окото му.
Аз съм част от земята.
И от днешния ден.
Аз съм в теб.
Направлявам ръцете ти.
Аз съм мисъл в главата ти
и солена сълза,
разтопила сърцето.
Аз проблясвам в очите ти.
И звуча във смеха.
Аз съм думите,
премълчани и казани.
Аз съм здрачът, прелял в тишина.
Аз съм пейката в парка.
И старецът,
седнал в двора под сянката
с книга в ръка.
Аз съм кучето, тичащо в кръг.
И детето, играещо с пясъка.
Аз съм синята кофичка.
И зеленият път,
водещ нанякъде...
....
Аз съм част от живота.
Аз съм част от света.
Аз съм атом. И космос.
... Днес видях Любовта...
© Инна All rights reserved.